Trött på allt !

Moderator: andola

skytten
Inlägg: 74
Blev medlem: ons 28 apr 2010, 17:42

Trött på allt !

Inläggav skytten » sön 19 jun 2016, 16:24

Varför fick jag inte sätta upp hyllor i stugan :evil: ? För att bodarna skulle komma på plats men inget händer.
Inne i stugan ser det ut som en svinstia.
Var idag åter på skjutbanan och ingen dök upp :cry: .
Är det lönt att ha en skytteförening utan skyttar?
När ska där städas ute på banan, ser ut som en djungel där ute. Man skäms om där kommer besökare.
Nästa år tänker inte jag vara ansvarig för luftgevärsskyttet på banan.

andola
Forumadministratör
Inlägg: 206
Blev medlem: ons 28 apr 2010, 19:21

Re: Trött på allt !

Inläggav andola » fre 24 jun 2016, 17:32

Hej!

Nu har det mesta av det gräs och sly som fanns röjts bort. Även varningsskyltarna behöver ses över, så att alla syns tydligt och att det inte saknas någon. Man ska kunna se två skyltar samtidigt, när man närmar sig området.

Planen är att den ena boden (i bäst skick) ska justeras något i sidled och ställas på betong- eller lecablock. Det går fint att sätta upp hyllor, men vänta att placera målen där tills boden är flyttad. Den andra boden (med platt tak) är i så dåligt skick att vi kommer att montera ner den. Det håller på att byggas ytterligare en ny bod nu, som sedan kommer att ställas bakom skjuthallen på pistolbanan. Det finns ingen exakt tidsplan gällande alla åtgärder som planeras på banan.

Tyvärr är det så idag att endast en liten andel av medlemmarna hjälper till med arbetet i föreningen, exempelvis vid arbetsdagar, evenemang och tävlingar eller bidrar med material. Ett medlemsskap i en ideell förening innebär förmåner, men även uppoffring. Det är en förutsättning för att en verksamhet ska kunna bedrivas. De få som ställer upp och hjälper till har svårt att hinna och orka med allt, eftersom de även har annat att sköta. Vi har dessutom problem med att folk inte följer skjutbaneinstruktionen och att vandalisering sker, vilket leder till merarbete.

Det var tråkigt att höra att du inte vill fortsätta med att vara ansvarig för luftskyttet, jag förstår din uppgivenhet. Vi kan endast bedriva den verksamhet, som medlemmarna gemensamt bidrar till.

MVH andola

Jazz
Inlägg: 2
Blev medlem: tis 06 sep 2011, 10:59

Re: Trött på allt !

Inläggav Jazz » sön 17 jul 2016, 21:11

"Svinstian" till bod är luft skyttarna skuld till. Men är det verkligen en svinstia för att fallmålen står på golvet. Vi hade tidigare problem med jakt skyttarna inte respekterade reglerna så är det inte längre. Angående gräset så står där en fungerande gräsklippare i stugan. Har du så mycket problem så använd den. Det finns mycket arbete som inte utförs på de sk arbetsdagarna. Vem tror ni gör det. Dvs fäller träd tillverkar mål ställningar mm. Kanske bygger om skjutplatserna . Men tyvärr har jag aldrig sett trådskaparen vid något av dessa tillfällen. Lev som du lär.

Användarvisningsbild
Sniperace
Site Admin
Inlägg: 141
Blev medlem: tis 27 apr 2010, 20:19
Ort: Vittsjö
Kontakt:

Re: Trött på allt !

Inläggav Sniperace » tis 19 jul 2016, 11:40

Igår gjöts golv i skyttegården det kom ett fåtal och golvet blev färdigt.

Samma problem där med uppslutningen.

Angående stugan på skjutbanan är det bara att fixa till med hyllor i boden som är avsedd för detta, och precis som med allt annat är det medlemmarna som måste hjälpa till.
Boden är avsedd för luftskyttarna i första hand, så här bör de som utövar detta skytte samlas för att göra detta arbete.
När detta är gjort kan stugan åter användas som avsett, alltså inte lager.
Så när du vill kan det göras ett utskick där det kallas till detta jobb.
Bild

skytten
Inlägg: 74
Blev medlem: ons 28 apr 2010, 17:42

Re: Trött på allt !

Inläggav skytten » lör 06 aug 2016, 10:58

Angående gräset så står där en fungerande gräsklippare i stugan. Har du Jazz fixat gräsklipparen sist jag skulle använda den så var snöret ut dragit för fullt.

Användarvisningsbild
Sniperace
Site Admin
Inlägg: 141
Blev medlem: tis 27 apr 2010, 20:19
Ort: Vittsjö
Kontakt:

Re: Trött på allt !

Inläggav Sniperace » sön 07 aug 2016, 10:33

Finns även både motorgräsklippare och åkgräsklippare på skyttegården som kan hämtas, men de ska alltid ställas tillbaka och uppstår fel ska det lagas eller påtalas så att det blir fixat.
Bild


Återgå till "Övrigt"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst